Nutrend Unisport lemon
Nutrend Unisport lemon

Nutrend Unisport lemon

Număr de producție:
78,95 LEI 93,95 LEI -16 %

Disponibilitatea produsului: Nutrend Unisport lemon

mărime Liptovský Mikuláš Zvolen Ružomberok Banská Bystrica
1000ml
Alege mărimea   
1000ml
Nr. buc.:
în coș
Mai mult

Nutrend Unisport este o băutură sport hipotonică puțin mineralizată. Este îmbogățit cu substanțe funcționale cum ar fi L-carnitină, L-alanină și taurină. UNISPORT este deosebit de potrivit pentru sportivi și persoane fizice. Băutura hipotonică va garanta hidratarea și suplimentarea mai eficientă a mineralelor necesare. Spre deosebire de băuturile izotonice care sunt special concepute pentru situații cu stres fizic și termic extrem și care pot forma doar o parte foarte mică din fluidele luate în timpul zilei, UNISPORT este hipotonic (adică Hypoosmolal - 185 mmol / l la un raport de 1:50 ) și astfel permite consumul practic nelimitat al băuturii, atât înainte, cât și în timpul exercițiilor fizice, dar și în timpul perioadei de recuperare.

  • concepute pentru: promovarea calității băutului în timpul zilei. Reaprovizionarea fluidelor înainte, în timpul și după activitatea fizică.

  • Din concentratul de băuturi de 1000 ml se obțin până la 70 de litri de băutură hipotonică terminată.

  • Dozajul recomandat de UNISPORT: 10 ml de concentrat până la 600-700 ml de apă. Un maxim de 50 ml de concentrat pe zi.

  • Nu utilizați apă minerală pentru a vă pregăti pentru osmolalitatea băuturii și echilibrul mineralelor

  • Utilizare: utilizați cupa de măsurare furnizată pentru a pregăti corect băutura. Nu depozitați băutura finită mai mult de 24 de ore. Depozitați după deschidere la 25 ° C și utilizați în decurs de 3 luni.

  • Notă: Concentrat pentru prepararea băuturilor îmbogățite, zahăr și îndulcitori aromatizate aromatizate. Nu este destinat copiilor și femeilor însărcinate sau care alăptează. Nu lăsați la îndemâna copiilor! Producătorul nu este răspunzător pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. A se depozita într-un loc uscat, la o temperatură sub 25 ° C, departe de lumina directă a soarelui, protejat de îngheț.

Parametrii produsului