Rossignol Reply Impacts W
Rossignol Reply Impacts W

Rossignol Reply Impacts W

Număr de producție:
241,95 LEI 386,95 LEI -37 %

Disponibilitatea produsului: Rossignol Reply Impacts W

mărime Liptovský Mikuláš Zvolen Ružomberok Banská Bystrica
59-63 cm
Alege mărimea   
59-63 cm
Vrei o altă culoare?
Rossignol Reply Impacts W
Nr. buc.:
în coș
Nivel protecție De bază

Casca conferă protecție de bază.

Aerisire Medie

Găurile de aerisire sunt deschise. Pot fi neconfortabile la viteză mare.

Ajustabilitate Ajustabilă

Posibilitatea de a ajusta la mai multe mărimi.

Mai mult

Noua Rossignol Casca pentru femei Răspunde Impactul W este un amestec de confort elegant și protecție. Stratul EPP Tehnologia IMPACT oferă un grad de flexibilitate datorită materialului de memorie, este rezistentă la un număr mare de lovituri mici și deformări, păstrând în același timp proprietățile sale de absorbție a șocurilor. Roată pentru reglarea precisă a dimensiunilor, control activ al ventilației pentru a crește confortul.

  • COMFORT FIT: pComfort Fit este mai larg și mai confortabil decât altele, nu vă limitează și vă protejează capul în timpul schiului.

  • CONSTRUCȚIE LUMINOASĂ:Fila de 1 mm cu policarbonat formează o carcasă exterioară la care este injectată direct spuma de absorbție PSE. . Mai ușoară decât construcția standard. Mai puțin inerție. Mai aproape de cap

  • IMPACT TEHNOLOGIA: vastăzi schiorii folosesc căști pe zi, așa că Rossignol a dezvoltat o tehnologie care extinde durata de viață a căștii. Chiar și umflăturile mai slabe care nu lasă urme vizibile pot reduce protecția cascadei. Pentru a oferi o rezistență mai puternică la casca, marca Rossignol introduce noua tehnologie IMPACT. Tehnologia IMPACT oferă o protecție unică împotriva nenumăratelor lovituri fără

  • EPP MULTI-IMPACT- EPP: Oferă un grad de flexibilitate datorită materialului de memorie, ceea ce înseamnă că materialul este rezistent la un număr mare de umflături și deformări mici, păstrând în același timp proprietățile de absorbție a impactului prin absorbție CE.

  • Ventilația:ACTIVE ADJUSTABLE

Parametrii produsului