FIREFLY CALI II
FIREFLY CALI II
FIREFLY CALI II
FIREFLY CALI II

FIREFLY CALI II

Număr de producție:
436,95 LEI

Disponibilitatea produsului: FIREFLY CALI II

mărime Liptovský Mikuláš Zvolen Ružomberok Banská Bystrica
140
152
164
Alege mărimea   
140
152
164
Vrei o altă culoare?
FIREFLY CALI II FIREFLY CALI II
Nr. buc.:
în coș
Impermeabilitate Medie

Potrivit pentru ploaie sau ninsoare.

Stretch Nu există
Căldură Călduros

Potrivit pentru temperaturi de la 2 la 10°C.

Croială Regular fit

Articolul vestimentar este liber în jurul corpului.

Mai mult

Această jachetă elegantă nu numai că arată minunat, ci și dotată cu o serie de elemente funcționale. Tehnologia impermeabilă AQUAMAX® și acoperirea fără PFC hidrofugă vă vor menține uscat și cald. Jacheta este excelentă pentru snowboarding și schi și este o alegere ideală atât pentru pârtii, cât și pentru parc. Buzunarele funcționale oferă mult spațiu pentru acces ușor la ochelari și la un permis de schi. Ventilația sub braț vă va menține uscat și confortabil atunci când vă încălziți în timp ce conduceți. Sacoul este, de asemenea, echipat cu fermoare impermeabile, un buzunar interior cu fermoar, două buzunare calde cu fermoar, cusături lipite și glugă detașabilă. Coatele în formă asigură o potrivire perfectă și libertatea de mișcare. Manșete reglabile pe mâneci și un tiv inferior cu șnur pentru ajustare ușoară. Manșetele interioare extinse ale manșonului cu o gaură pentru degetul mare oferă căldură suplimentară și împiedică pătrunderea zăpezii, apei și vântului în manșon. Curea de protecție detașabilă împotriva pătrunderii zăpezii.

  • material 1: 100% poliester 103 gr

  • geacă exterioară căptușită: 100% poliester 140 gr

  • captuseala: 100% poliester

  • coloana de apa: 10.000 mm

  • respirabilitate: 10.000 g / 24h

  • AquaMax®, fără PFC, tehnologie Fellex

  • AquaMax: Tehnologia susține reglarea temperaturii corpului și vă permite să rămâneți uscat la toate nivelurile de activitate fizică. Membrana laminată fiabilă are cusături complet lipite. Materialul este rezistent la vânt, respirabil și impermeabil în orice vreme.

  • Fără PFC: Finisajul ecologic fără PCF este un finisaj rezistent la apă, durabil și regenerabil, de la 60% regenerabil. Țesăturile tratate cu fluorocarburi PFC sunt repelente durabile, se usucă cu 50% mai repede decât țesăturile netratate și, în același timp, permit respirabilitate neschimbată. Fără PFC, ecologic. Finisaj impermeabil regenerabil.

  • Fellex: Căptușeală din poliester ușoară, durabilă, permeabilă la aer și cu un raport bun căldură / greutate. Majoritatea izolațiilor conțin poliester reciclat.

Parametrii produsului