MCKINLEY FAST GIRLS EVA
MCKINLEY FAST GIRLS EVA

MCKINLEY FAST GIRLS EVA

Număr de producție:
291,95 LEI

Disponibilitatea produsului: MCKINLEY FAST GIRLS EVA

mărime Liptovský Mikuláš Zvolen Ružomberok Banská Bystrica
116
152
164
176
Alege mărimea   
116
152
164
176
Vrei o altă culoare?
MCKINLEY FAST GIRLS EVA
Nr. buc.:
în coș
Impermeabilitate Joasă

Potrivit pentru ploaie rară.

Stretch Nu există
Căldură Călduros

Potrivit pentru temperaturi de la 2 la 10°C.

Croială Active fit

Articolul vestimentar este înfășurat ușor în jurul corpului.

Mai mult

Datorită tehnologiei AQUABASE®, pantalonii de schi pentru copii vă vor menține uscat și cald în timpul tuturor activităților sportive de iarnă. Căptușeala caldă Fellex este ușoară, durabilă și respirabilă. Curelele elastice, reglabile și detașabile țin pantalonii la locul lor. Talie reglabilă pentru ajustarea dimensiunilor. Fermoare pe pantaloni pentru purtarea ușoară a cizmelor de schi. Banda elastică integrată din partea de jos a pantalonilor protejează utilizatorii de zăpadă, murdărie sau apă atunci când sunt trecuți peste cizme de schi. Buzunare laterale izolate cu fermoar. Cusăturile lipite asigură atât etanșeitatea, cât și etanșeitatea la aer și sporesc rezistența și durabilitatea îmbrăcămintei. Genunchi în formă de libertate de mișcare. Materialul întărit din interiorul gleznelor crește rezistența la abraziune și deteriorare. Tratament de suprafață hidrofug, fără PFC. Elemente reflectorizante pentru mișcarea sigură a copiilor în aer liber.

  • AQUABASE®, fără PFC, tehnologii Fellex

  • membrana: îndepărtarea umezelii 5000 g / 24h, coloana de apă 5000 mm

  • material: 100% poliester

  • AQUABASE®: Țesăturile rezistente la vânt și apă și respirabile oferă protecție în timpul activităților în aer liber și asigură uscăciunea și confortul chiar și în condiții meteorologice nefavorabile.

  • Fără PFC: Finisajul ecologic fără PCF este un finisaj rezistent la apă, durabil și regenerabil, de la 60% regenerabil. Țesăturile tratate cu fluorocarburi PFC sunt repelente durabile, se usucă cu 50% mai repede decât țesăturile netratate și, în același timp, permit respirabilitate neschimbată. Fără PFC, ecologic. Finisaj impermeabil regenerabil.

  • Fellex: căptușeală din poliester ușoară, durabilă, permeabilă la aer și cu un raport bun căldură / greutate. Majoritatea izolațiilor conțin poliester reciclat.

Parametrii produsului