Despre noi


MISIUNEA NOASTRĂ

Să construim un brand, pe care tu să îl iubești.

Să continuăm cu cel mai bun sortiment.

Toate produsele să fie în stoc.

Să livrăm în cel mai scurt timp.

În cazul întrebărilor, sa îți fim pe aproape :)

CINE SUNTEM?

Suntem pasionați de sport și de mișcare, ne place calitatea, urmărim tendințele și recunoaștem brandurile care merită atenție :)

Domeniul nostru este snowboarding și schi, hochei, jogging și ciclism, dar din când în când dăm o șansă surfingului, boxului, și în zilele când ne bucurăm de înot, luăm parte la triatlon. 

Pasiunea pentru mișcare și sport ne-a îndreptat spre zona de afaceri cu articole sportive, care este deseori o luptă, însă după 20 de ani de experiență noi încă simțim bucuria.

Te ajutăm să treci peste limitele tale 

Alegem cu atenție cea mai bună gamă a articolelor sportive pentru a te ajuta să îți depășești limitele și pe "rivalii" tăi.

Mutăm în continuare cunoștințele și experiența noastră pentru ca tu să poți obține ceea ce meriți.

Sprijinim individualitatea fiecăruia

La noi nu vei găsi doar produse care sunt vândute de oricine altcineva. Noi ne concentrăm pe cele mai bune produse din punct de vedere al funcționalității și stilului.

Alegem doar articole originale și care subliniează stilul tău și individualitatea ta. 

Respectăm natura și comorile sale

Natura ne dă un spațiu extraordinar pentru a realiza și combina plăcutul cu utilul, pentru a cunoaște frumusețea ei și a păstra-o într-o formă sănătoasă.

Prin urmare, încercăm să protejăm și să menținem natura, de aceea oferim și produse ale căror producție și compoziție nu poluează mediul.
    

ASCULTĂ RITMUL INIMII TALE ȘI BUCURĂ-TE DE SPORT FĂRĂ COMPROMISURI.